Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Παντελής Κονταξάκης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος | Όμιλος Εταιριών Χρυσή Ευκαιρία

Παντελής Κονταξάκης
Παντελής Κονταξάκης

Ο Παντελής Κονταξάκης συμπληρώνει πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και στον τραπεζικό κλάδο, έχοντας αναλάβει διαδοχικά σημαντικές θέσεις ευθύνης στην SAP, στην Εθνική Τράπεζα και στην Teka Systems του Ομίλου Βιοχάλκο.

Διαθέτει βαθιά γνώση στη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των διαδικασιών πωλήσεων, στο change management consulting, ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές (Μ&Α), καθώς και σημαντική συμμετοχή σε διεθνή business και IT projects.

Από το 2014 έχει αναλάβει τη θέση του CEO στον Όμιλο Εταιρειών της Χρυσής Ευκαιρίας, που περιλαμβάνει τη Νο1 εφημερίδα και site αγγελιών στην Ελλάδα – www.xe.gr, καθώς και το www.goldenbrands.gr που είναι το μεγαλύτερο private shopping site.

Oμιλητές

Keynote Speaker Qaalfa Dibeehi Ως Vice President of Consulting και Global Lead for Marketing & Strategy Innovation στην Forrester Consulting, είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το customer experience excellence. Πριν αναλάβει τα σημερινά του καθήκοντα, o Qaalfa Dibeehi ήταν επικεφαλής των Marketing & Strategy συμβουλευτικών υπηρεσιών για την περιοχή ΕΜΕΑ.
International Expert Dr. Jonathan T. Mall Θεωρείται ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και καινοτόμους νέους επιχειρηματίες στην Ευρώπη. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «νευροεπιστήμονα που έγινε data scientist και serial entrepreneur”.
International Expert Tuomas Syrjänen Ο Tuomas Syrjanen ανήκει στη niche κατηγορία των συμβούλων που πράττουν όσα πρεσβεύουν και έχει να επιδείξει θεαματική οικονομική ανάπτυξη, αλλά και ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον δικό του οργανισμό, πρώτα απ’ όλα.
International Expert Enrique Lizaso Ο Dr. Lizaso είναι πτυχιούχος μαθηματικός και ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος, κάτοχος PhD στη Βιοστατιστική, MBA από το IESE Business School, αλλά και πτυχίου Ιατρικής! Σήμερα συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια εταιρειών με αντικείμενο το Bankassurance και το Blockchain, σε Ευρώπη, Αφρική, Κίνα και Λατινική Αμερική.
International Expert Peter Fossick Ένας πραγματικά all-around ειδικός σε θέματα Design Thinking και, μέχρι πρόσφατα, Service Design Programme Director της IBM. Ο Peter ειδικεύεται στο service design, το UX design και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τις επιχειρήσεις.
International Expert Elisabeth Drzaic-Lang Η εμπειρία της στο πεδίο του marketing και στις αγορές FMCG και Luxury ξεπερνά τα 20 έτη. Μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει ρόλους innovation και marketing στη Mondelez International, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, στην Elisabeth Arden και στην Coca Cola.
International Expert Caron Alexander Με θητεία στον βρετανικό δημόσιο τομέα που ξεπερνά τα 30 έτη, η Caron ηγείται του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού της Βόρειας Ιρλανδίας και της NI Open Data Agenda.
Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης Ο καθηγητής Γ. Δουκίδης είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) · το εργαστήριο διαθέτει 25 ερευνητές και είναι από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα Ευρωπαϊκά Business Schools.
Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Επικεφαλής Retail, Digital & Technology at CrediCom Consumer Finance Bank. Μια πολλά υποσχόμενη Τράπεζα στην Ελλάδα, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα, με έμφαση στις ψηφιακές υπηρεσίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Αλέξανδρος Ζιώμας Ο Αλέξανδρος Ζιώμας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και από τον Απρίλιο του 2016 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού & Υπηρεσιών Υποστήριξης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχοντας στην ευθύνη του τους χώρους Business Analysis & Project management, Digital & Innovation Services που προσφέρει καινοτόμες εφαρμογές με κύριο στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών και τον χώρο του Business Support Services υπεύθυνο για την υποστήριξη των συστημάτων/εφαρμογών λειτουργίας του αεροδρομίου.
Αχιλλέας Αρβανίτης Ο Αχιλλέας Αρβανίτης είναι Senior Manager στο τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΕΥ στο γραφείο της Αθήνας και ηγείται του τμήματος Performance Improvement - Strategy.
Κώστας Γκρέκης Ο Κώστας Γκρέκης είναι Γενικός Εμπορικός Δ/ντής του ομίλου INFORM. Διαθέτει εμπειρία 23 ετών στην διαχείριση προσωποποιημένης επικοινωνίας στον κλάδο της ψηφιακής εκτύπωσης.
Κωνσταντίνος Καμάρας Ο Κωνσταντίνος Καμάρας είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ATCOM. Συμμετέχει στο Δ.Σ. της εταιρείας από το 2006, έχοντας υπό την ευθύνη του τη στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας και την επιχειρηματική ανάπτυξη.
Σωτήρης Καραγιάννης O Σωτήρης Καραγιάννης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου της Σκωτίας με πτυχίο στην Τεχνητή Νοημοσύνη και την Επιστήμη της Πληροφορικής (AI & CS Honors). Διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής κυρίως σε Enterprise solutions, SaaS & Cloud.
Αντώνης Κασσάνο Ο Αντώνης Κασσάνο κατέχει τον τίτλο του Infrastructure Technology Solutions Department Manager της UniSystems. Γεννήθηκε το 1972 στη Βενεζουέλα και σπούδασε στην Αγγλία απ’όπου αποφοίτησε με M.Sc. σε Business Administration & Information Technology.
Παντελής Κονταξάκης Ο Παντελής Κονταξάκης συμπληρώνει πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και στον τραπεζικό κλάδο, έχοντας αναλάβει διαδοχικά σημαντικές θέσεις ευθύνης στην SAP, στην Εθνική Τράπεζα και στην Teka Systems του Ομίλου Βιοχάλκο.
Παναγιώτης Κουρής Ο Παναγιώτης Κουρής γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του, εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Πληροφορικής OFFICE LINE ΕΠΕ, η οποία το 2009 μετατράπηκε σε ΑΕ, οπότε και ανέλαβε την εταιρεία ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι και σήμερα, καθιστώντας την ως μία εδραιωμένη Ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας.
Νίκος Μελισσουργός Ο Νίκος Μελισσουργός διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας, ως επαγγελματίας του IT, στον τομέα ανάπτυξης και μετατροπής επιχειρηματικών στρατηγικών πληροφορικής, με στόχο την αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Ανδρέας Μπήτρος Ο Ανδρέας Μπήτρος είναι Digital Banking Strategist στην Advantage FSE, συμβάλλοντας ενεργά στην δημιουργία και στον καθορισμό της στρατηγικης του προΐόντος. Ο ίδιος διευρευνά διαρκώς τις τάσεις και αλλαγές στον τομέα του FinTech και το πώς αυτές μπορούν να ενσωματωθούν στο προΐον του Digital Banking της Advantage καθιστώντας το καινοτόμο και ανταγωνιστικό με έμφαση στο User Experience!
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
HPE
  • ΧΟΡΗΓΟI
EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR