Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Χορηγοί

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

Η Space Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Δραστηριοποιείται από το 1985 προσφέροντας τις πλέον σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο. Η Space Hellas, προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες της μέσω του state-of-the-art Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Δικτύων και Ασφάλειας που διαθέτει και το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ITILv3 και εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε 24ωρη βάση. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC27001:2013, συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2004, καθώς και υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, θυγατρικές σε πέντε χώρες του εξωτερικού και δραστηριότητες που εκτείνονται από την Ευρώπη έως και τη Μέση Ανατολή. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
HPE

Hewlett Packard Enterprise is an industry leading technology company that enables customers to go further, faster. With the industry’s most comprehensive portfolio, spanning the cloud to the data center to workplace applications, our technology and services help customers around the world make IT more efficient, more productive and more secure.

Η Uni Systems, ιδρυθείσα το 1964 και σήμερα μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών ΤΠΕ της Ευρώπης, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων. Με περισσότερα από 600 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο και στη Ρουμανία, επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website: www.unisystems.com

 • ΧΟΡΗΓΟI

H Advantage έχει διεθνή εμπειρία και ειδίκευση σε Τραπεζικά Συστήματα, Ψηφιακά κανάλια και Πληρωμές. Υποστηρίζουμε 50 Τράπεζες, 5 ηπείρους, 17 ζώνες ώρας και είμαστε περήφανοι που εκατομμύρια άνθρωποι διεκπεραιώνουν εύκολα και ευχάριστα συναλλαγές και πληρωμές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μας. Οι 130 υψηλής εξειδίκευσης συνεργάτες μας συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής, Agile μεθοδολογίες και βαθιά γνώση του Τραπεζικού τομέα επιτρέποντάς στους πελάτες μας να υλοποιήσουν αποτελεσματικά Ψηφιακή στρατηγική. Όραμα μας να ηγηθούμε στο Digital Disruption κάνοντας το banking πιο απλό.

Η ATCOM ιδρύθηκε το 2000 και κατέχει ηγετική θέση στο Digital Business στην Ελλάδα. Αριθμώντας 120 στελέχη, έχει αναπτύξει περισσότερα από 3.000 ψηφιακά έργα για τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, παρέχοντας υπηρεσίες consulting αλλά και τεχνολογία που βοηθά τις επιχειρήσεις να μεταμορφώσουν το σύνολο των επιχειρηματικών τους λειτουργιών.

EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

H INFORM ΛΥΚΟΣ έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται διεθνώς και πρωταγωνιστεί στον χώρο του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, digital customer communication και document management σε μεγάλους οργανισμούς. Είναι μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD AG με έδρα την Αυστρία, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του “Digital Security” διαθέτοντας δύο επιπλέον παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών, ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία.

Η Office Line είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης εξειδικευμένων έργων πληροφορικής, με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της σε τεχνολογίες Microsoft κι όχι μόνο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών, ενώ είναι πιστοποιημένη με πληθώρα Gold Microsoft competencies για την παροχή cloud λύσεων κι εφαρμογών. Τον Μάιο 2017 βραβεύτηκε στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards) και τον Οκτώβρη 2017 διακρίθηκε ως enabler για Digital Transformation στο πλαίσιο των InfoCom world awards.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην περιοχή της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης. Σήμερα η Mellon Technologies παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, εκπροσωπώντας διεθνείς οίκους όπως Gemalto, Ingenico, Fiserv, NEC, LG, THALES e-security, NemoQ κ.α., καθώς επίσης προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και υπηρεσίες business process outsourcing.

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
HPE
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR